Vores filosofi er at styrke din hud og gøre den sundere og yngre at se på

Hudforyngende behandlinger

På Dermahealth skræddersyr vi en behandlingsplan til dig, som ønsker yngre udseende hud uden brug af botox og fillers.

Fjernelse af fedtdepoter

Dermahealth kan nu tilbyde en helt ny behandlingsteknik til fjernelse af fedtceller. Behandlingen udføres ved hjælp af Cooltech. Læs mere under Behandlinger

Behandling af acne

På Dermahealth tilbyder vi gode alternativer til behandling af acne, som ikke involverer at du skal spise piller.

Japansk ansigtsbehandling

Japansk Cosmolifting eller ansigtsmassage af ansigtet er en massage, der kombinerer ansigtszoneterapi, lymfedrænage og massage af bindevævet således, at ansigtet løftes og forynges samtidig med, at der kommer mere farve og glød i huden idet spændingerne i muskler og væv aftager. Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toxiner (affaldsstoffer) og vævsvæske, ilter vævet og stimulerer produktionen af kollagen og elastin i bindevævet.

Den teknik der anvendes er lange dybe stræk og stimulering af akupunkturpunkter, der påvirker kroppens energisystem. Herved sker der en afbalancering af ikke blot ansigtet, men af hele kroppen.

Behandlingen udføres med en række økologiske olier og cremer, som har en cellefornyende effekt. Huden opleves mættet efter behandlingen.

Ved gentagne behandlinger reduceres slap hud og hudstrukturen forbedres. Efter 8-10 behandlinger med korte intervaller, ses der synlige tegn på effekt. Virkningen er som efter en Botox behandling dog uden kemi. Efter et behandlingsforløb kan effekten vedligeholdes ved 1-2 behandlinger om måneden. Du kan også tage en behandling efter behov specielt, hvis dit mål  er at opnå ro og velvære.

Japansk ansigtslifting er til både mænd og kvinder i alle aldre. Hos yngre har behandlingen en forebyggende effekt. Behandlingen virker desuden stressdæmpende. Den giver en dejlig ro i hele kroppen og i hovedet. Du skal huske at drikke rigeligt efter endt behandling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *