Virker loven om tiltrækning kun hvis man tror på den?

Der er mange, der ikke kender loven om tiltrækning og ikke ved, hvor stor indflydelse vores tanker har på, hvad der sker i vores liv.

Betyder det så, at loven om tiltrækning ikke gælder for dem?

Eller sagt på en anden måde, virker loven om tiltrækning kun hvis man kenderden og tror på den?

Svaret er nej!

Loven om tiltrækning er altid i funktion, uanset om man er bevidst om den eller ej.

Alt hvad vi oplever er resultatet af det, vi har tænkt og tiltrukket tidligere. Og vi er alle erfarne i at anvende loven om tiltrækning og skabe vores eget liv! – de fleste er bare ikke klar over det og tiltrækker derfor automatisk og ubevidst!

Har du nogen sinde undret dig over, at nogle mennesker arbejder hårdt år efter år, er sparsommelige og økonomisk ansvarlige, og alligevel er det som om de aldrig har ret mange penge? Eller at nogle mennesker ser ud til at blive ramt af det ene uheld efter det andet?

Og så er der andre, som tilsyneladende altid er heldige og som uden at anstrenge sig særlig meget oplever den ene succes efter den anden?

Eller måske kender du fra dig selv, at der kan være perioder i ens liv, hvor det er som om alting går galt. Og så i andre perioder lykkes det hele?

Det er alt sammen loven om tiltrækning i funktion.

Kunsten er så at lære at skabe bevidst frem for at tiltrække ubevidst. Og det er det, du bl.a. kan få inspiration til her på bloggen :-)

One Reply to “Virker loven om tiltrækning kun hvis man tror på den?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *