Stress coaching

En typisk coaching vil starte med en lang samtale for at afdække

En typisk coaching vil starte med en lang samtale for at afdække, hvordan stressen influerer på dit liv lige nu og hvilke symptomer, du har. Hvordan er det kommet dertil? Hvad ønsker du at lave om på? Inden samtalen er det vigtigt, at du gør dig tanker om dine forventninger og mål med coachingen, men samtidig gør dig klart, hvad du har lyst til at bidrage med.

Som coach

Som coach er min fornemste opgave at være et spejl for dig, vende tingene med dig og give dig input til at gøre noget andet. Det lyder meget enkelt, men kan være noget, som tager tid. Du vil i nogle tilfælde få lektier for i form af selviagttagelse, afspændingsmetoder eller lign. for at støtte op om din positive udvikling. Vi starter i det små og arbejder os op ud fra devisen, at de små succeser med tiden bliver store succeser. Vi vil sammen påvirke og stimulere din egen energi og evne til at ville modstå din stress og hjælpe dig til at undgå, at den opstår igen.

I mellem coachingerne vil jeg følge dig telefonisk til støtte og vejledning.

Alle disse værktøjer og samtaler vil dog ikke hjælpe noget, før DU beslutter dig for at ville. Ting tager tid og du skal tage dig tid, en ændring kommer ikke, hvis du bare gør det, når der er tid til det, og du “lige klemmer det ind”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *