Sportsmassage

Sportsmassage som kropsbehandling er en af de mest accepterede og anerkendte  i befolkningen og i det etablerede sundhedssystem. Massage er ikke længere en unødig luksus, men en aktiv del af en sund hverdag.

Massagens positive virkning på eks. muskelsmerter og myoser bevidnes af det store antal mennesker der regelmæssigt benytter fysiurgisk sportsmassage, både professionelle sportsfolk, almindelige mennesker og som den foretrukne massagebehandling i firmaer og virksomheder.

Sportsmassage er en fysisk/manuel påvirkning af bevægeapparatets muskler og bindevæv, hvor sportsmassøren, primært med sine hænder og fingre, bearbejder kroppens bløde væv og herigennem bl.a. medvirker til forøget psykisk og fysisk velvære og hurtigere restitution af træt/slidt muskelvæv. Sportsmassage virker på mange forskellige måder, bl.a. ved at sænke evt. muskelsmerter, forøge de bløde vævs smidighed (muskler, sener, ledbånd og muskelhinder), koordinere musklernes naturlige spænding og dermed skabe bedre muskelbalance.

Desuden er sportsmassagen nærmest uovertruffen til behandling af muskulære lidelser i bevægeapparatet, heriblandt museskader, spændingshovedpine, øm og træt lændemuskulatur o.lign.

Sportsmassage giver velvære og ved regelmæssige behandlinger forebygger det bl.a. stress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *