Rødbededeller

I jagten på en sundere hverdag, har jeg forsøgt mig med rødbededeller, som endte ret vellykket, hvis jeg selv skal sige det 😉 Vi har taget hul på 2. uge af Sæby på Vægten, og det absolut sjoveste ved, at være med i Sæby på Vægten, udover konkurrenceaspektet, er helt klart, de nye opskrifter, der skal afprøves i køkkenet. Det har i den grad været en motivationfaktor for mig og mine køkkensysler, og det er indtil videre gået ganske fint med at afprøve nye opskrifter.

Disse rødbededeller står godt til en fyldig bulgur- eller couscoussalat.

Opskriften på rødbededeller kommer her:

  • 350 g skrællet rødbede
  • 3 æg
  • 2 spsk peberrodsalat
  • saften fra ½ citron
  • 2 dl havregrynd
  • salt/peber
  • olie
  • evt. engangshandsker for at undgå farve på hænderne

Sådan laver du sunde rødbededeller:

  1. Tag handskerne på og skræl og riv rødbederne fint og kom det i en skål.
  2. Tilsæt peberrodssalat, citronsaft, havregryn, æg og salt/peber og form dellerne i ønsket størrelse og steg dem på en pande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *