Reconnective Healing

  • Leder du efter et supplement til traditionel behandling?
  • Vil du gerne styrke din krop og sinds evne til at helbrede sig selv?
  • Vil du møde healingenergier, som omfavner hele dig og ikke kun dine symptomer?
  • Eller føler du dig bare tiltrukket af Reconnective Healing?

Kan du svare ja til bare ét af spørgsmålene, så prøv at læse lidt videre.

Hvordan foregår det?

Du ligger fuldt påklædt på en massagebriks og slapper af i ca. 30 minutter.

Jeg går rundt om/langs briksen, mens jeg med hænderne observerer og mærker varierende energier omkring dit kropsfelt, uden at røre ved dig.

Bagefter har vi en kort samtale, hvor du har mulighed for at tale om det, du ønsker.
En session var 50 minutter.

Hvor mange healinger har jeg brug for?

Som hovedregel anbefales op til 3 healinger, men hver eneste healing er unik. Nogle føler ændringer fra første healing, mens andre først gør det efter flere gange.

Det bedste du kan gøre, er at slippe dine forventninger og lade processen folde sig naturligt ud i det tempo, som passer dig bedst.

Fjernhealing

Energien aftager ikke ved afstand, så fjernhealing er mindst lige så kraftfuldt.

Vi aftaler en tid for sessionen. Du sidder/ligger så hjemme hos dig selv og modtager healingen, i stedet for at komme til mig. Vi har kort kontakt efter sessionen, enten over telefon, email eller Skype.

Healing af dyr

Jeg formidler healing til dyr. Også som fjernhealing.

Hvad er Reconnective Healing?

Reconnective er en ny healingenergi, som genforbinder dig med universets kraft, med dit fuldkomne selv og med den, du dybest set er. Kortere kan det næsten ikke siges.

Vi er så vant til, at når vi fejler noget, så skal det fixes, så “fejlen” bliver fjernet, men det er en forfærdelig begrænsende måde at opfatte os selv på. Og hvad nu hvis netop dén begrænsning er medvirkende til, at vi mistrives og bliver syge?

Reconnective Healing kan bedst beskrives som ”en hel pakke”, for det KAN godt dreje sig om lindring af symptomer, sygdomme, skrøbeligheder og andre mærkbare funktionsnedsættelser, men healing er også, at den åndelige/spirituelle helhed genopbygges.

Jeg leder altså ikke efter fejl ved dig, scanner din krop eller beslutter mig for, hvor din energi er “tung”, men jeg tuner ind på de universelle healingenergier og bringer dem i kontakt med dit energissystem. Dermed er jeg katalysator for, at du kan blive forbundet direkte med et helende felt og en højere universel intelligens, så du modtager den healing, som er lige præcis til dig.

Hvordan sker healingen?

Det er der ingen, der rigtig ved endnu, men kvantefysikken, som står for at forklare de mindste byggesten i universet og i os, har påvist, at alt vibrerer og at vores celler bla. kommunikerer ved hjælp af energiudveksling.

Reconnective Healing ser ud til at aktivere vores gener, vores DNA.

“Reconnective Healing indbefatter den udviklingsmæssige omstrukturering af vores DNA, og vi reetablerer vores forbindelse med universet på et nyt plan.” (Eric Pearls bog, kap. 12)

Din kontakt med den universelle healingenergi sættes i gang gennem din healing-session, og den vil fortsætte med at arbejde med dig efter sessionen.

“Det er ikke sygdommen eller skavanken der bliver healet, det er personen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *