Psykologi

Hvad er det for nogle grundlæggende psykologiske mekanismer, der driver os mennesker? Hvordan kan psykologi forklare vores individuelle forskelle i forhold til partner præferencer? Vores strategier til at søge kærlighed? Vores tendenser og vaner, når vi kommunikerer og udlever vores seksualitet?

Psykologi kan give adgang til en masse forskellige forklaringer på ovenstående spørgsmål. Især bliver psykologien anvendelig, når det kommer til at skabe et dybere og bredere forståelsesgrundlag for både kærlighed, relationer og seksualitet.

Psykologien kan b.la. klargøre nogle af de kønsforskelle der forekommer ift. hvad vi gerne vil have ud af vores forhold, hvordan vi viser vores kærlighed for hinanden og ligeledes hvordan vi gerne vil opleve andres kærlighed.

Vil du vide mere om psykologi?

Så tjek alle indlæggene ud her på siden. Her beskriver vi flere af de grundlæggende aspekter af psykologi, hvilke er vigtige at have indsigt i, hvis du ønsker en mere dybdegående forståelse af sexologi, relationer og mennesker helt generelt.

Er der et helt specifikt emne du gerne vil vide mere om? Klik på søge-ikonet øverst til højre i menuen og skriv det du søger… Har vi endnu ikke skrevet noget om det? Så kontakt os endelig med dit spørgsmål.

Læs også:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *