Proteindrik (uden syntetisk proteinpulver!)

Jeg er for tiden inde i en rigtig god træningsrytme

Jeg er for tiden inde i en rigtig god træningsrytme – og det føles skønt! Når jeg træner om eftermiddagen eller om aftenen, og derfor ikke afslutter træningen med morgenmad i form af min grønne smoothie eller mangosmoothie, så er jeg begyndt på at tage noget skyr og ryste det sammen med mælk for at få lidt proteiner indenbords. Det er dejlig kølende og forfriskende! Især hvis man går med Cheasy’s skyr med vanilje!

Jeg bruger forholdene: 150g skyr og 200g minimælk. som rystes godt sammen. Det giver mig i alt 22g naturlig protein og 170 kcal, hvilket er væsentlig mindre end de to morgenmadssmoothies. God træning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *