Pandekager med rødbede

Åh.. den aftensmad! What to do, what to do? Den anden dag lavede jeg rødbededeller, og jeg havde derfor nogle rødbeder i køleskabet, der lå og kiggede på mig. Dette resulterede i en omgang rødbedepandekager, som indtil videre er min favoritopskrift.. om det skyldes de spanske pølser, jeg kom i sammen med salaten, ved jeg ikke, men gode var de i hvert fald 😉 På Instagram fornemmer jeg, at folk eksperimenterer med div. grøntsagspandekager, og jeg er særligt vild med de flotte farver. Jeg er sikker på, at det ville være et hit hos børn 🙂

Opskrift på nemme pandekager med rødbede:

Opskriften svarer til ca. 6 store pandekager

  • 300 g rødbede
  • 3 dl mælk
  • 2 dl havregryn
  • 1 dl fuldkornhvedemel
  • 2 spsk revet peberrod
  • 3 æg
  • saften fra ½ citron
  • salt/peber

Sådan laver du rødbedepandekager:

  1. Skræl og riv rødbederne fint, og kom det over i en skål.
  2. Kom alle de tørre ingredienser i skåle og rør det sammen med rødbeden.
  3. Kom dernæst alle de våde ingredienser i og rør det hele sammen, og kom det på en pande og bag som almindelige pandekager.
  4. TIP: Pandekager med grøntsager er tungere en alm. pandekager, så vær opmærksom på det, når de vendes, så du undgår, at de går i stykker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *