Nyt legetøj i køkkenet – Magimix CS 5200 XL Foodprocessor

Jeg er så glad! Jeg er så glad fordi jeg endelig har fået mig drømme-køkkenmaskinen – en Magimix CS 5200 XL Foodprocessor! Det taget mig lige godt 2 år at spare op til den – og det godt hjulpet på vej af nogle fødselsdagskonvolutter her i sidste måned. Og nu står den her endelig lige her i mit lille køkken!

Jeg fik den hjem igår eftermiddags, hvor jeg selvfølgelig straks fik vasket alle delene af og fik den sat på plads på køkkenbordet – her skal stå fremover så den kan blive brugt flittigt. Det er ærgeligt at investere i så lækker en maskine (både af design og funktionalitet) for bare at sætte den ind i et køkkenskab, for så er det, at det går hen og bliver en træls kamp hver gang man skal hive den frem og så forsvinder glæden lidt ved at have den ved hånden.

Så frem med jeres køkkenmaskiner! De skal ikke bare stå i skabet og samle støv – udnyt at I har den, så vil det blive meget sjovere og hurtigere at lave et lækkert måltid. Jeg glæder mig i hvert fald til at udnytte alle dens funktioner!

Resten af min eftermiddag gik selvfølgelig med at lege i køkkenet – der blev revet gulerødder og agurker til den grønne salat til den okseragout, som også blev lavet af grøntsager og oksetern hakket på den nye maskine. Og sidst på aftenen fik jeg vist også lavet en lille mangois.

Jeg glæder mig til at dele en masse lækre ting med jer, som nu er mulige (lettere) for mig at lave da jeg har en ekstra arbejdshest i køkkenet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *