Morgenmad – spinat/æggemuffins i baconsvøb

Én ting er sikkert, når der er weekend her i huset, så står den på æg.. æg i alle afskygninger! I søndags blev det til sunde muffins med æg og spinat i baconsvøb. De var et sikkert hit, og skal helt sikkert laves igen næste weekend. Jeg kan sagtens forestille mig, at disse også vil være gode i madpakken og naturligvis på et brunchbord 🙂 Find mere inspiration til din morgenmad hér.

Opskrift på sunde morgenmadsmuffins med spinat, æg og bacon:

Opskriften svarer til 6 stk.

  • 100 g frisk spinat
  • 3 æg
  • 1 tsk bagepulver
  • 6 stykker bacon (med kalkunbacon eller parmarskinke opnår du det sundeste resultat)
  • 1 tsk paprika
  • 1/4 tsk chiliepulver
  • salt/peber

Sådan laver du sunde morgenmadsmuffins:

  1. tænd ovnen på 200 grader.
  2. tag 6 muffinsforme og smør med meget lidt olie.
  3. tag et stk. bacon/parmaskinke og rul ud langs siden af hver form
  4. kom spinat og æg i en blender og blend det godt sammen, og tilsæt dernæst de øvrige ingredienser og blend yderligere.
  5. hæld spinatmasssen ud i formen med bacon og giv dem ca. 10-12 min. i ovnen, indtil du kan se, at de har sat sig.
  6. tag dine muffins ud af ovnen, og lad dem sætte sig i nogle få minutter.
  7. Velbekomme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *