LÆR AT BLIVE EN BEDRE KOLLEGA

Vil du gerne skabe positiv energi på din arbejdsplads? Vil du blive bedre til at håndtere forandringer, stress og konflikter i dagligdagen? Og styrke dine evner til at slippe bekymringer og gamle reaktionsmønstre? Så har vi de pædagogiske og kommunikative værktøjer inden for stress og mentaltræning, der skaber ro og balance, så du selv kan blive en bedre kollega. Det starter jo med dig.

Du bruger en tredjedel af dit liv på jobbet
Så det er det alfa og omega, at din arbejdsplads fungerer godt og er rustet til at klare omvæltninger og arbejdspres. Ikke mindst i dag, hvor der skal leveres og knokles igennem på rekordtid, og hvor stress og psykisk nedslidning rammer flere og flere. Du kender det måske allerede selv?

Heldigvis er der større og større fokus på de bløde værdier i mange virksomheder. Her vægtes det højt, at de ansatte engagerer sig både fagligt og socialt i jobbet. At man er åben, ærlig og troværdig og hjælper sine kolleger med at trække i samme retning.

Nu kan du selv gøre din arbejdsplads til et bedre sted at være

En god kollega er en, der viser respekt, bakker op og giver faglig sparring. Og et godt kollegaskab er lig med et godt arbejdsmiljø. Imidlertid kan det være en udfordring at være en god kollega hele tiden, selv om vi ønsker det. Især i perioder med stress, dårlig kommunikation eller manglende energi og overskud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *