Kanaliseringsterapi

Kanaliseringsterapi
Kanaliseringsterapi er for dig, der har psykiske eller fysiske ubalancer i krop eller sjæl. Du har en følelse af, at du ikke kan komme ud af den situation, du sidder i. Måske har du gennem mange år følt eller tænkt, at du har ”noget” med fra tidligere perioder i dit liv eller måske før dette liv.
 
Kanaliseringsterapi er den bedste form for terapi til sådanne situationer, idet den bygger på gamle og nye former for både psykologiske og terapeutiske behandlingsformer, herunder med clairvoyance som vi kalder kanalisering, healing, psykologisk energiterapi og den indeholder både forklaringer på mulige årsager til din situation og deraf følgende behandlingsmåder.
Kanaliseringsterapi er ikke en behandling, hvor du får svar på alt mellem himmel og jord. Men du får gjort op med nogle af de tanker, følelses og følelsesforstyrrelser, der påvirker dit liv, helbred og velbefindende, både psykisk og fysisk.
Når du går til kanaliseringsterapi, får du at vide, hvad du selv skal gøre for at komme videre i dit liv. Det er således baseret på, at du selv taget ansvar for eget liv, herunder selv arbejder med de forhold, der har generet dig. De andre forhold, der så dukker op, efter du har fået styr på det første, kan du så selv tage vare på. Derfor er kanaliseringsterapi heller ikke noget du går til flere gange efter hinanden, men kun en enkelt gang eller to.
Hvad kan du forvente af en kanaliseringsterapi?
Du kan forvente, at du får nogle gode redskaber til at få styr på de følelser, der måtte være omkring dit energisystem. Du får behandling for de ubalancer, der måtte være umiddelbart omkring dig og du vil få svar på spørgsmål om mulige årsager og de basale råd og vejledninger, du måtte have brug for at kunne komme videre.
Du får behandlet de sår der kan ligge på dit energisystem og du får også bugt med de negative følelser, der måtte ligge umiddelbart omkring dig selv. Du får også brug for de terapier der er anvendt, til selv at kunne komme i balance med dig selv og dine følelser.
Vi har gode erfaringer med kanaliseringsterapi til bl.a. følgende former for ubalancer på krop og sjæl:
  • Depressioner, Angst og Fobier
  • Læsevanskeligheder, adfærds- og tilpasningsvanskeligheder hos børn.
  • Stress og koncentrationsbesvær
  • Mave– og tarmsygdomme
  • Hovedpine og trykken omkring hovedet
  • Selvdestruktive følelser
  • Energiforladthed
  • Brystsmerter
  • Epilepsiagtige anfald, rysten, tvangstanker
  • Cancer og  celleforandringer
Ved hjælp af Kanaliseringsterapi kan du få hjælp til en bedre selvforståelse og deraf følgende fysisk og psykisk velbefindende. Men det er helt afgørende, at du selvmedvirker til din egen helbredelse, da årsagen til både psykiske og fysiske sygdomme starter med din egen levevis, tanker og livsopfattelse. Det er kun dig selv, der kan ændre på disse forhold, men du kan få hjælp til at ændre det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *