Jeps! Det er svært at komme ud af døren og få trænet!

Og det kolde forår gør det ikke just lettere.

Fortvivl ikke.  Bliv hjemme med god samvittighed. Du kan få en rigtig god hel-krops hjemmetræning med hulahopringen, og have det sjovt imens. Du behøver ikke noget fancy træningstøj, men kan iføre dig dine yndlings joggingbukser og en lang t-shirt eller top.

Sæt din yndlingsmusik på fx Discotango og du er i gang. Tjek samtidigt Tommy Seebachs skønne hår og overskæg. Videoen er super morsom. Du får både grinet og trænet på en almindelig hverdag.

Jeg har spurgt Fru Artmann, hvad hun får ud af at træne med hulahopringen, og hvorfor hun bruger dvd´en ”Træning med hulahopring” når hun træner. Læs med her.

Hvorfor bruger du dvd´en i din træning?
Fordi jeg synes, at det er sjovt at træne med hulahopringen – det føles som træning gennem leg. Jeg har valgt dvd løsningen, fordi der ikke er det store udbud af hulahopring hold, som jeg kan deltage på.

Hvad har det givet dig at træne med dvd´en?
Hulahopring træning har gjort rigtig meget for genoptræning af min bækkenbund efter 2 fødsler – og så gør det mig glad at træne med hulahopring, fordi det, ud over at styrke mine muskler og min kropsholdning, også udforder min balance- og koordineringsevne.

Vil du anbefale den til andre? og hvorfor?
Ja, fordi det er sjovt at træne med hulahopringen, og fordi der hurtig mærkes en effekt på mavemusker og kropsholdning – kroppen får styrket sin “kerne”.

Få kroppen med i din hverdag – vi er født til bevægelse – ikke til en bil, en elevator eller at sidde på en kontorstol en hel dag. Bevægelse er nøglen til overskud, bedre koncentration, stabilt humør og forebyggelse af sygdom.

Test af hulahopringe:

Lige nu er jeg i fuld sving med at teste de hulahopringe, som er på markedet og jeg glæder mig til at dele resultatet. Jeg får tit spørgsmålet om hvilken ring, som er bedst. Det har jeg besluttet mig for at finde ud af.

Følgende ringe indgår i testen. Titan, 1,8 kg. Casall 1,5 kg, Carite 1,7 kg, Powerhoop 1,7 kg. Ring fra Netto 1,4 kg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *