Hvorfor er det vigtigt med en blog om sex og relationer?

Vi danskere er et af de mest frisindede og åbne folkefærd i verden, men vi er faktisk ikke super gode til at snakke om sex og relationer

Det er netop her vi kommer ind i billedet 🙂

Som navnet lægger lægger op til, er det vores hensigt at sætte både sex og relationer på dagsordenen!

Hvordan det? Det har vi tænkt os ved at blogge åbent og fordomsfrit om sex, relationer og alt derimellem. Intet emne er for småt, stort, pinligt eller anderledes til!

Desuden ønsker vi også at give gode tips til, hvordan du kan opnå et bedre sexliv, stærkere relationer og et større kendskab til nogle af de psykologiske mekanismer, der ligger til grund for vores mange forskellige måder at være og agere på.

Formålet med sitet er altså i grove træk at forklare, beskrive og underholde med sjove, spændende og ikke mindst lærerige informationer og historier om sex, relationer og den psykologi, der ligger bag.

Så… Hvis du ligesom os synes, at en psykologisk blog om sex og relationer lyder spændende og godt kunne tænke dig at udvide din horisont, selvforståelse og selvindsigt, så er du kommet til det helt rette sted.

Skulle du undervejs i din søgen og læsning her på bloggen, støde på nogle spørgsmål eller kommentarer, som du har lyst til at give os med på vejen, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi modtager også meget gerne forslag, hvis du sidder med et emne, som du gerne vil vide mere om!

Hvis du vil vide endnu mere om os, hvem der blogger og hvilke overvejelser vi har gjort os ifm. at lave en blog om sex og relationer – så kan du læse meget mere i menuen under om. Her finder du også vores personlige profilsider, hvor du kan få et lidt større indblik i “hvad vi er for nogen”.

Endnu engang velkommen til vores psykologiske blog om sex & relationer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *