Hulahopring træning – effektiv til en flad mave!

 Din træning med hulahopring begynder her

Sundhed handler i høj grad om bevægelse. Jeg er selv blevet så begejstret for træning med hulahopring (hulahopring med vægt i), at jeg har uddannet mig til instruktør. Jeg underviser egne hold i effektiv træning, og har udviklet dvd’en “Træning med hulahopring”. Det giver dig mulighed for at træne dig til en flad mave hjemmefra – præcis hvor og hvornår det passer dig.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få en gratis mini træning med det samme.

Træning med hulahopring er en super sjov og effektiv træningsmetode for dig, der ønsker at få en flad mave med en veltrænet muskulatur, og samtidig smidiggøres din talje og ryg. Træningen forløber som en leg, der med enkle øvelser vil give dig gode resultater, som du både kan se og mærke på dit generelle velvære.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *