Den aktive manifesteringsformel

I teorien får vi det, som vi vil have det, blot ved at ønske det og så ellers overlade det til Universet, at levere det.

Men i praksis føles dette temmelig passivt, og det kan derfor være svært at lade være med at blande sig og handle.

Og faktisk er der masser af handling, vi kan kaste os over i forbindelse med realiseringen af vores ønsker.

Men det er ikke den traditionelle handling, som de fleste ville forvente var nødvendig for at få det, som man vil have det.

Til gengæld er det den smarteste handling, du kan foretage dig. For den accelererer manifesteringen (opfyldelsen) af dine ønsker.

For nemheds skyld har jeg sat handlingen op som en 3-trins-formel og du får den lige her:

DEN AKTIVE MANIFESTERINGS-FORMEL

1. Beslut det

Som udgangspunkt er det nok at ønske noget, bevidst eller ubevidst. Men nogle gange ønsker vi noget i årevis, uden at det bliver til virkelighed. I de tilfælde kan vi accelerere processen ved aktivt at beslutte, at nu vil vi have det.

Der sker noget med vores energi, når vi beslutter, at nu er det nu; ønsket bliver mere aktivt og nærværende, og vi slipper noget modstand – vi tror nu på, at vi kan få ønsket til at gå i opfyldelse.

2. Træn din vibration

For at et ønske kan gå i opfyldelse, skal vores vibration matche. Vi kan fremme processen ved aktivt at træne vibrationen. Fx ved at værdsætte det vi allerede har og ved at fantasere om situationer, hvor vi forestiller os at vi allerede har det ønskede.

Jo mere vi træner vores vibration, jo hurtigere går ønsket i opfyldelse. Men husk, at det er vigtigt at nyde træningen.

3. Luk det ind

Når vi har trænet vores vibration tilstrækkelig meget, skal vi sørge for at lukke det ind eller tillade at det går i opfyldelse.

Dvs. at vi skal være åbne for synkronicitet, vi skal sige JA til muligheder der opstår, vi skal følge inspiration op med handling – og sådan helt generelt skal vi nyde livet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *