Coaching

Ordet coaching er blevet et af nutidens store moderne ord

Ordet coaching er blevet et af nutidens store moderne ord. I medierne og i vores dagligdag bliver ordet brugt om mangt og meget. Desværre alt for ofte om noget som ikke har noget med coaching at gøre. I mange sammenhænge blandes begreber som rådgivning, vejledning og terapi ind, og serveres som coaching.

Det er derfor vigtigt for dig, som ønsker at gøre brug af en coach, at vide at coachen arbejder for at nå dine mål, dine erkendelser og hjælpe din udvikling. Coachen skal, gennem en række spørgeteknikker, lede dig mod nogle erkendelser og indre svar på dine problemstillinger.

Derfor er det vigtigt for dig at coachen er veluddannet og lever op til en række krav og standarder.

Jeg er Internationalt certificeret coach, hvilket betyder, at min uddannelse er godkendt af Den internationale coach federation (ICF).
Det sikrer dig en høj kvalitet i coachingen, samt et højt etisk niveau.

Hos os handler det om dine resultater, dine ressourcer og din forandring.
Jeg vil, som neutral beskuer af dine problemstillinger, kunne benytte en række professionelle metoder, til at vende dine formuleringer, overbevisninger og problemer. På den måde finder du, gennem min hjælp, selv svar og løsninger på din problemstilling.

Du er eksperten i dit liv.

Hos os skaber vi professionelle resultater i et afslappet, rummeligt og åbent miljø, skabt til forandringer og udvikling.

Du er altid velkommen til en uforpligtende kop kaffe og en samtale om hvad jeg kan gøre for dig. På den måde kan du også se mig an, og se om det er mig som skal hjælpe med at løse dine problemstillinger.

Skulle du ønske et møde eller er du allerede overbevist om dit valg, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *