Avocado/tunsalat

Jeg er kæmpe fan af tun, om det så er tunbøffer, tun på dåse el.lign. så er jeg fan. Til frokost i dag lavede jeg en hurtig avocado/tuncreme, som man både kan spise “rent” eller til en skive rugbrød, en salat el.lign.

Opskrift på sund avocado/tunsalat:

  • 1 avocado
  • ½ dåse tun
  • 2 spsk creme fraish
  • 2 tsk citronsaft
  • Salt

Fremgangsmåde:

  1. Skær avocadoen midt over, så du får to halve, og pil stenen ud. Tag avocadokødet ud af skallen, så der kun sidder et relativt tyndt lag avocado tilbage.
  2. Kom avocadokødet i en lille skål og tilsæt creme fraish og mos det godt sammen
  3. Tilsæt citronsaft og tun og rør yderligere. Du behøver ikke mose tunene, men blot blande det sammen med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og kom det tilbage i avocadoskallen, og så er der spisetid 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *