Hos Simplyliving kan du finde meget inspiration til, hvordan du kan indrette din bolig med de nyeste trends indenfor belysning. Læs med her på siden og bliv inspireret til, hvilken væglampe du skal have i hjemmet. I alle boliger er den helt rette belysning meget afgørende for, hvilken stemning og atmosfære, der skabes. Jeg har samlet en række af de nyeste trends indenfor belysning, som kan hjælpe dig til at opnå det helt rigtige og moderne look i hjemmet.

Belysning til spisestuen

Atmosfæren i spisestuen er meget afgørende for, hvordan rummet fremstår. Vil du gerne have et clean look, et moderne look eller et romantisk look? Mit bedste råd til en romantisk belysning er at sætte lysdæmpere på lamperne, som skal hænge over spisebordet. Det kan give en rolig og afslappende atmosfære, så dine middagsgæster vil blive hængende. En af de nyeste trend indenfor belysning til spisestuen er lamper med fjernbetjening. Jeg er vild med disse lamper, fordi jeg nu ikke skal tænke på de ledninger som hænger ned over mit bord.

TIP: Hæng ikke din lampe for lavt

Højden på dine lamper må ikke være for lave. Når du skal sætte dine lamper i spisestuen op, er det vigtigt at du prøver at sætte dig til bordet. Du kan nemlig først rigtigt vurdere, hvor højt de skal hænge, når du sidder foran bordet. Lamper må ikke hænge, så lavt så det er besværligt at se personen på den anden side. 

Belysning til dagligstuen

I daglig stuen giver lyset en stor betydning. Skal det være en hyggekrog, hvor det er hyggeligt at læse en bog? Eller skal det være et sted, der er lækkert at flade ud til en god film? Der er mange forskellige måder at indrette sit hjem på, så det kræver en del overvejelse. Du opholder dig længere i din stue end du regner med, så hvorfor ikke gøre belysningen behagelig. En af de nyeste trends indenfor belysning til dagligstuen er at mikse farverne på lamperne, så du får et dejlig varmt skær. Det kan du også gøre ved at male din stue i flotte pastelfarver, som fremhæves via skæret fra dine lamper. 

TIP: Prøv at variere højden på dine lamper

I dagligstuen er det moderne med et interimistisk look. Det kan du opnå ved at have forskellige højder på dine lamper. Hav gerne belysning i alle hjørner, så kan du bedre mikse højden. Det kan være en stor gulvlampe, en bordlampe og en hængende lampe.

Belysning til soveværelset

Belysningen er altafgørende i dit hjem og derfor også i soveværelset. Det er her du skal indhylles i en afslappende atmosfære, som giver dig lyst til at falde i søvn. Du skal kunne orientere dig i dit soveværelse, men også kunne afslutte en dag på behagelig vis. Jeg har pendellamper hængende i et hjørne af mit soveværelse med forskellige røgfarver. Det skaber en varm tone, der får mig til at slappe af. 

TIP: Lamper med lysdæmper

I soveværelset er det praktisk at du kan skrue op og ned for belysningen hurtigt. Om morgenen vil du eksempelvis skulle bruge mere lys end om aftenen. Derfor kan du hurtigt justere lyset med en lysdæmper.