- Husholdning

Test af bedste saftpresser / Juicepresser

Leder du efter en saftpresser eller juicepresser og er i tvivl om hvilken en du skal vælge?

I denne artikel giver vi dig svaret på hvilken saftpresser og juicepresser, der er den bedste på markedet.

Derudover viser vi dig også, hvor du kan finde den billigst på nettet, så du kan købe den med det samme.

Her på Tilhusoghave.dk har vi samlet de test og anmeldelser, der er lavet af de forskellige saftpresser der findes på markedet og giver her vores bud på den bedste saftpresser / juicepresser 2014

Bedste saftpresser / juicepresser 2014

I vores test af bedste saftpresser / juicepresser 2014, har vi ud fra test og anmeldelser fundet frem til følgende vinder af testen.

Phillips HR 1871 – Bedste saftpresser til en billig pris

Phillips HR 1871 har vundet flere anerkende test blandt svenske og tyske varianter af Tænk fra 2013 og selvom testen blev lavet i 2013, kan denne saftpresser stadig anbefales. Denne Phillips saftpresser er simpelthen den bedste saftpresser på markedet og du kan tilmed købe den til en billig pris. Vi har sammenlignet priser på Phillips HR 1871 og du kan se dem nedenfor:

Udover at have vundet de to test i Test.de og Expressen.se i 2013, har denne fantastiske saftpresser også fået en række gode anmeldelser af de kunder der har købt den, både på Amazon.com og på Amazon.de. På den tyske version af Amazon, giver kunderne denne saftpresser 4,6 stjerner ud af 5 mulige stjerner. Denne anmeldelse er lavet på baggrund af 361 kundeanmeldelser og den er derfor meget valid og retvisende.

På den amerikanske version af Amazon, har Phillips HR 1871 fået 3,5 stjerner ud af 5 mulige. Denne rating er baseret på 165 kundeanmeldelser.

Hvorfor er Phillips HR 1871 den bedste saftpresser

Hvorfor er det så at Phillips HR 1871 er den bedste saftpresser og hvorfor er den så populær i forhold til sine konkurrenter på markedet? Lad os kigge nærme på nogle af de specifikationer, som gør at denne saftpresser adskiller sig fra konkurrenterne.

Specifikationer:

  • Påfyldningsrører er 8 cm i diameter og er så stort at du næsten kan blende al frugt og grøntsager
  • Motoreffekten er 800 Watt, som gør at denne saftpresser klarer alle opgaver hurtigt
  • Kapaciteten på kanden er 2,5 liter
  • Saftpresseren har 2 hastigheder
  • Saftpresseren er lavet af rustfrit stål og ruster ikke, selvom den kommer i opvaskeren

Generelt får du med Phillips HR 1871 en god saftpresser, som har vundet flere test og som har fået rigtige gode anmeldeler på Amazon. Det store påfyldningsrør gør at du kan blende næsten al slags frugt og grøntsager og den store motoreffekt, presser frugt og grøntsager på kort tid.

En anden god grund til at vælge denne Phillips saftpresser er på grund af rengøringen af den. Som med så mange andre køkkenmaskiner, kan rengøringen af køkkenmaskinen også spille en væsentlig rolle for om man kan lide sin nye saftpresser.

Gastroback 40128 saftpresser / juicepresser

I vores test af saftpresser har vi valgt at tage Gastroback 40128 med i testen. Denne saftpresser er nemlig af så god kvalitet, kan vi ikke kunne modstå at tage den med. Denne saftpresser får

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *