Rødbedepesto

På Instagram kom jeg til at love, at jeg ville prøve at lave en rødbedepesto, så det har jeg nu forsøgt mig med, og eftersom at rødbede er min yndlings rodfrugt, så er smagen naturligvis helt i top… hvis I spørger mig 🙂 Er du ikke så meget for rødbede, så se også opskriften på spinatpesto, som jeg lavede i sidste uge.

Opskrift på rødbedepesto:

  • 400 g rødbede
  • 2 æbler
  • 2-3 spsk peberrodssalat
  • 40 g valnødder
  • 0,5 citron
  • 3 spsk smags neutral olie
  • salt/peber

Sådan laver du rødbedepesto:

  1. skræl rødbederne og kog dem, til de er møre. Når de er møre hælder du vandet fra, kommer rødbederne i en foodprocesser og blender dem til den ønskede konsistens.
  2. riv æblerne med skræl og hak valnødderne fint og kom dette i rødbeden.
  3. tilsæt saften fra ½ citron,3 spsk olie, salt/peber, 2-3 spsk peberrodsalaten alt afhængigt af, hvor glad du er for peberrod -jeg er fan 🙂
  4. så er der rødbedepesto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *