Hjemmelavet müsli

Jeg spiser tit og ofte skyr til morgenmad med hakkede nødder og akaciehonning, som er super overskueligt og lækkert. I dag lavede jeg müsli, som let kan holde sig i en tætlukket beholder og samtidig beholde sprødheden. På den måde kan kæresten også få det med på arbejde.

Opskriften er super overkommelig og let at gå til, så prøv den en dag, du lige har 5 min. i overskud 🙂

Opskrift på hjemmelavet müsli:

  • 1 stor spsk fast honnig
  • 1 tsk smør
  • 1 dl havre gryn
  • 1 dl speltflager
  • 1 håndfuld rosiner
  • 1 spsk chiafrø (købes i SuperBrugsen, SuperBest, Matas, helsebutikker m.m.)
  • 20 g mørk chokolade

Fremgangsmåde:

  1. Kom honning på en pande og lad det smelte. Når det bobler kommer du en klat smør i og tilsætter havre gryn og speltflager. Når det er blevet ristet af på panden tager du det af, og ligger på et bagepapir til afkøling.
  2. Bland det med de øvrige ingredienser og kom det på din morgenmad og resten i en tætlukket beholder.
  3. TIP: brug gerne andre frø, kerner, nødder, frugt, gryn osv. Kun fantasie sætter grænser 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *