Hverdagstøj er altid svært at finde. Det skal være noget simpelt, noget funktionelt, men også noget der er flot at se på. Her på siden kan du finde en masse guides til, hvordan du finder flot og simpelt tøj til arbejdet, som du også kan bruge til andre anledninger. Læs mere om:

  • DEN LILLE SORTE
  • SIMPLE HVERDAGSKJOLER
  • HØJTALJEDE NEDERDELE

Den lille sorte er en sikker vinder

Har du også svært ved at finde det helt rigtige outfit til arbejdet, som også kan bruges i hverdagen? Jeg har altid et stort udvalg af sort tøj i garderoben. På den måde kan jeg nemlig altid være sikker på at finde et sæt tøj, som jeg er sikker på aldrig vil gå af mode. Sort passer til alle farver og er tilmed tidløs. Sort tøj er ikke noget, der går af mode og du vil derfor kunne bruge det igen uanset, hvilken sæson det er.  

En sort kjole er stilren, minimalistisk og elegant. Du kan have den på til alle anledninger uanset om du skal bruge den på arbejdet eller til at gå i byen i. Du kan style den op eller ned i form af accessories, som smykker og støvler, men også i form af makeup og hårstyling. 

Skal du bruge den på arbejdet, kan du gøre den casual med et par mokkasiner. Du kan gøre den sporty ved at tilføre et par sneakers eller et par klip klappere. Har du brug for den lille sorte til festlige anledninger, kan du tilføje et par høje sandaler. Din make up og hårstyling er også meget afgørende for, hvordan udtrykket med den lille sorte opfattes. Jeg plejer at have en stram hestehale på kontoret med en neutral make-up. Skal jeg bruge den i byen plejer jeg at lade håret være løst, tage rød læbestift på og et par høje stiletter.  

Simple hverdagskjoler til fest og hverdag

Vælg en let kjole med blomster eller tern. Det vil skabe et blikfang, som du ikke behøver at kompensere med smykker og vild makeup. Som så mange andre kvinder er jeg vild med kjoler, men det kan være svært at finde de rigtige til hverdagen. Står du også ofte foran spejlet og prøver at finde frem til det helt rigtige kjole? Ofte er det blomsterprint, mønster eller dyreprint, som er en af mine favorit hverdagskjoler. Disse kjoler vil skabe et blikfang, som du kan sammensætte med mange forskellige typer af sko. Vil du gerne have et casualt udtryk, så bør du finde nogle sko som er enten sorte eller brune. Disse er neutrale farver og kan fungere til alle typer af blomstrede kjoler, mønstre og dyreprint.

Højtaljede nederdele til alle sæsoner

Jeg er vild med det feminine udtryk, men har ofte svært ved at kombinere det med en simpel hverdag. Jeg har brug for noget tøj, som kan fungere til alle farver. Derfor er jeg vild med højtaljede nederdele. En af mine nyeste favoritter er skindnederdelen. Den er elegant, simpel og let at sammensætte med alt, hvad du har i garderoben. Jeg plejer at sammensætte den med en sort striktrøje om vinteren. Nederdele i skind er praktiske, fordi de er vandafvisende og ikke absorbere væske. Om sommeren udskifter jeg den sorte nederdel i ruskind med en sort denim nederdel og en tynd blondetop. Den høje talje gør alt godt for den kvindelige krop. Du fremhæver nemlig din talje og din numse.